Winkel
Als u de winkel binnenkomt is dit wat u aan je rechterzijde van de winkel kunt aanschouwen. Zoals U ziet is het etaleren van de brillen netjes geordend in klassieke lijsten. Zo lijkt het alsof u in een schilderij kijkt met mooie brillen die als het ware als kunstwerk tentoongesteld worden. De brillen hangen geordend op merk. Zo krijgt u een prachtig beeld van de diversiteit in de verschillende collecties.
Een detail-foto van de lijsten waar de monturen in geëtaleerd zijn. De monturen liggen vóór een spiegel zodat u eveneens de binnenkant van het montuur kunt bekijken.
Wederom een blik in een gedeelte van de winkel. Hier kunt u zien dat het niet alleen lijsten zijn waarin geëtaleerd wordt, maar ook nog in antieke vitrinekasten. Hier liggen nog een aantal merken die het aanschouwen van verschillende kanten zeker waard zijn.
Een mooie overzichtsfoto van de gehele ruimte met achter de glas-in-lood wanden de werkruimte. Als u naar links gaat in de winkel, is er de mogelijkheid om naar de benedenruimte te gaan. Hier worden nog meer monturen getoond. Eveneens liggen hier de meetruimtes.
Zoals u ziet is het benedengedeelte in een sacrale sfeer gebouwd. Hier worden eveneens monturen getoond in een vitrine-kast. Om op uw gemak te kunnen kijken en te passen kunt u plaatsnemen op de kerkbanken.
Met een gerust hart durven wij te stellen dat we waarschijnlijk de enige optiekzaak wereldwijd zijn die een originele biechtstoel bezit, die als meetstoel dienst doet. In de biechtstoel wordt meteen bepaald of al dan niet een verdere meting noodzakelijk is.
De linker ruimte noemen we zelf de blauwe ruimte. In deze ruimte, voorzien van de meest moderne oogmeetapparatuur worden de metingen gedaan voor de brillen. Ook deze ruimte is op zeer klassieke wijze ingevuld. Een oude kapperstoel doet dienst als meetstoel en is zeker de eye-catcher van deze ruimte.

De rechter ruimte noemen we de rode ruimte. Naast het meten van de ogen voor een montuur, vinden hier eveneens de metingen plaats voor de lenzen en de algehele oogonderzoeken. Ook deze ruimte is voorzien van de meest geavanceerde apparatuur. Hier kan bv. een foto worden gemaakt van het hoornvlies van uåw oog. In deze ruimte mag u op de originele oude Stanley-tandarts-stoel plaatsnemen.