Routebeschrijving
Als U met het openbaar vervoer komt: De winkel zit dan ongeveer aan het eind van deze straat aan de linkerkant op no. 40. De winkel is duidelijk zichtbaar aan een antiek engels koperen uithangbord met in het blauw ‘Optical Art’ erop. Als u deze richting volgt, dan komt u op de Mariaplaats. Hier gaat u aan het einde rechtsaf, een stukje rechtdoorrijden en dan kunt u niet anders als linksaf richting de garage. U loopt vervolgens de garage aan de achterzijde uit en dan komt u op de Oude Gracht. U loopt naar links, de Lijnmarkt op. De winkel zit dan ongeveer na 30 meter aan de rechterkant. Wilt u naar de LAFONT boutique, dan moet u de garage aan de voorzijde verlaten en de Springweg op. Deze loopt u bijna geheel uit. U komt dan automatisch op de mariastraat en aan de rechterzijde vind u de LAFONT boutique.
Het eindstation is het Centraal Station te Utrecht. Vandaaruit kunt u naar de Mariaplaats lopen. Als u niet weet waar dat is, kunt u vragen naar het Conservatorium, iedereen weet waar dat is. U hoeft niet persee door Hoog Catharijne te lopen. Vanuit de Mariaplaats loopt u rechtsaf de Zadelstraat in. Bijna aan het einde van de Zadelstraat kunt u rechts de Lijnmarkt op. (Dit is niet voor de Oude Gracht)
Als U met de auto komt:
U gaat richting het centrum en dan richting Centraal Station. Als U op de Catharijnesingel aangekomen bent volgt u de borden van de parkeergarage De Springweg.