Informatie
Om u een kleine indruk te geven van ons... Optical Art onderscheidt zich al jaren door haar trendy, eigentijdse brilmonturen, voor het grootste gedeelte uit Belgie, Engeland, Frankrijk en Amerika. Je vindt er gerenommeerde merken als Oliver Peoples, Booth & Bruce, Theo, Philip Starck, LA Eyeworks, Anne et Valentin, Tommy Hilfiger, Face a Face, en nog enkele anderen. Een moderne smaak en kwaliteit staan centraal, evenals een persoonlijk afgestemd advies. Er wordt op een speelse, enthousiaste maar heel nauwkeurige wijze een passend montuur bij de zoveel van elkaar verschillende gezichten gezocht. Aanpassing, kwaliteit, service en duurzaamheid staan voorop. Wat is er immers nog mooier als iemand een sieraad draagt dat perfect bij zijn of haar gezicht en persoonlijkheid past? Eind van dit jaar opent Optical Art in het pand op de benedenverdieping een extra kinderbrillenwinkeltje dat exclusief de mooiste, leukste, kleurrijkste en handigste kinderbrilletjes gaat tonen en verkopen. Optical Art heeft zijn personeel voor alle soorten metingen en mensen aangetrokken.

Naast alle mooie brilmonturen hebben de klanten eveneens de keuze uit vele soorten gewone, gekleurde of handgeschilderde contactlenzen. De oogmetingen worden op de meest moderne apparatuur uitgevoerd. Ook voor deze

nauwkeurige metingen is een professionele contactlensspecialiste in dienst van Optical Art.

Optical Art heeft zijn deur weer geopend in het middeleeuwse pandje aan de Mariastraat. Deze winkel is een Merkenshop. Het merk dat getoond wordt is LAFONT. Hier worden enkel losse monturen verkocht. De metingen, correcties, glazen en aanpassingen kunnen worden gedaan op de Lijnmarkt. Er wordt een complete collectie getoond en verkocht. De collectie zal bestaan uit gewone monturen, leesbrillen, kinderbrillen en zonnebrillen. Er wordt op deze wijze nog meer tegemoet gekomen aan de wens van de klant om een gehele collectie in één keer te kunnen bezichtigen.